ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

-Με Εταιρεία Ταχυμεταφοράς (courier)

 Για προϊόντα έως 6 κιλά ή μικρού όγκου, η παραγγελία σας αποστέλλεται με κούριερ (ACS, ΕΛ.ΤΑ.Courier) στη διεύθυνση που μας υποδείξατε. Η παράδοση γίνεται συνήθως από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα - Παρασκευή).

 Για αγορές έως 99,00€ τα έξοδα αποστολής είναι 4,00€. Για αγορές άνω των 99,00€ η αποστολή είναι δωρεάν. Τα παραπάνω ισχύουν για οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας (πόλεις, χωριά, νησιά) χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση. Η παραλαβή των προϊόντων που αποστέλλονται σε δυσπρόσιτες περιοχές γίνεται από το πλησιέστερο ή το κεντρικό κατάστημα της περιοχής σας.

-Με Μεταφορική Εταιρεία

 Προϊόντα μεγάλου όγκου ή βάρους άνω των 6 κιλών και εύθραυστα προϊόντα, τα οποία δεν μπορούν να αποσταλούν με κούριερ, αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία, σε όλη την Ελλάδα. Η παράδοση έως τα γραφεία της μεταφορικής στην Αθήνα είναι δωρεάν, τα έξοδα αποστολής από την Αθήνα έως τον τόπο προορισμού επιβαρύνουν τον παραλήπτη. Πληρώνετε τα μεταφορικά στην μεταφορική εταιρεία κατά την παράδοση (τα έξοδα αποστολής δεν εμφανίζονται κατά την διαδικασία της παραγγελίας). Σε κάποιες περιοχές η παραλαβή της παραγγελίας γίνεται από τα γραφεία της μεταφορικής. Με αυτόν τον τρόπο αποστολής μπορείτε να εξοφλήσετε τις αγορές σας με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή με κάρτα (δεν ισχύει η μέθοδος της αντικαταβολής). Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για την διαθεσιμότητα των προϊόντων.
Η παράδοση στο χώρο σας γίνεται επί του πεζοδρομίου.


-Παραδόσεις εντός Αττικής εντός του δικτύου εξυπηρέτησης 
 Παραδόσεις παραγγελιών με μεταφορικά μέσα της εταιρείας μας. Για αγορές έως 99,00€ τα έξοδα αποστολής είναι 6,00€. Για αγορές άνω των 99,00€ η αποστολή είναι δωρεάν. Τα παραπάνω ισχύουν για παραδόσεις εντός Αττικής και εντός του δικτύου εξυπηρέτησης (Αθήνα-Πειραιάς προάστιά και Μεσόγεια).

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται με μεταφορικά μέσα της εταιρίας μας επί του πεζοδρομίου.

Το δίκτυο εξυπηρέτησης καλύπτει τις περιοχές εντός του πλαισίου στον παρακάτω χάρτη:

Χάρτης περιοχών δικτύου παράδοσης εντός Αττικής

Στο υπόλοιπο Αττικής οι αποστολές γίνονται με μεταφορική εταιρεία ή κούριερ.

-Παραλαβή από το κατάστημα


 Μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας από το κατάστημα μας Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9:00 έως τις 18:00. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας όταν είναι έτοιμη η παραγγελία σας για να παραλάβετε.

 Αν επιθυμείτε να παραλάβετε κάποιο προϊόν από το κατάστημα χωρίς να έχετε κάνει παραγγελία, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για διαθεσιμότητα.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

 Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Στην περίπτωση αυτή θα επιβαρυνθείτε τα έξοδα μεταφοράς των προϊόντων. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς να έχουν αποσφραγιστεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους και χωρίς να έχουν χρησιμοποιηθεί, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο. Για την αποφυγή δική σας ταλαιπωρίας καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κτλ.). Θα πρέπει να μας ενημερώσετε για την επιθυμία σας να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε: 

e-mail: sales@e-ergaleio.gr

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2114054168, 2111846836, 2106100905Ακολουθήστε μας στο Facebook