ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

-Παραδόσεις εντός Αττικής εντός του δικτύου εξυπηρέτησης 
Για αγορές έως 85,00€ τα έξοδα αποστολής είναι 6,00€. Για αγορές άνω των 85,00€ η αποστολή είναι δωρεάν. Τα παραπάνω ισχύουν για παραδόσεις εντός Αττικής και εντός του δικτύου εξυπηρέτησης (Αθήνα-Πειραιάς προάστιά και Μεσόγεια). Η παραδόσεις των προϊόντων γίνονται με μεταφορικά μέσα της εταιρίας μας επί του πεζοδρομίου.

-Με Μεταφορική Εταιρεία

Προϊόντα μεγάλου όγκου ή βάρους άνω των 6 κιλών και εύθραυστα προϊόντα, τα οποία δεν μπορούν να αποσταλούν με κούριερ, αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία, σε όλη την Ελλάδα. Η παράδοση έως τα γραφεία της μεταφορικής στην Αθήνα είναι δωρεάν, τα έξοδα αποστολής από την Αθήνα έως το τόπο προορισμού επιβαρύνουν τον πελάτη. Η μεταφορική εταιρεία είναι επιλογή του πελάτη. Το κόστος εξαρτάται από τον όγκο και το βάρος των προϊόντων, για το οποίο θα ενημερωθείτε από την μεταφορική εταιρεία. Με αυτόν τον τρόπο αποστολής μπορείτε να εξοφλήσετε τις αγορές σας με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή με κάρτα (δεν ισχύει η μέθοδος της αντικαταβολής). Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για την διαθεσιμότητα των προϊόντων.
Η παράδοση γίνεται επί του πεζοδρομίου.

-Με Εταιρεία Ταχυμεταφοράς (courier)

(Λόγω των νέων μέτρων της Πολιτικής Προστασίας για τον COVID-19 και αυξημένου όγκου αποστολών θα υπάρχουν καθυστερήσεις στις αποστολές με κούριερ κατά την διάρκεια της καραντίνας.

Σας προτείνουμε να επιλέγετε "Παράδοση εντός Αττικής" για παραδόσεις εντός του δικτύου εξυπηρέτησης στην Αττική και "Μεταφορική εταιρεία" για αποστολές σε περιοχές της Αττικής εκτός του δικτύου εξυπηρέτησης, όπως και για αποστολές στην υπόλοιπη Ελλάδα.


Για προϊόντα έως 6 κιλά ή μικρού όγκου, η παραγγελία σας αποστέλλεται με κούριερ (ACS, ΕΛ.ΤΑ.Courier) στη διεύθυνση που μας υποδείξατε. Η παράδοση γίνεται συνήθως από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα - Παρασκευή).

Για αγορές έως 150,00€ τα έξοδα αποστολής είναι 6,00€. Για αγορές άνω των 150,00€ η αποστολή είναι δωρεάν. Τα παραπάνω ισχύουν για οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας (πόλεις, χωριά, νησιά) χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση. Η παραλαβή των προϊόντων που αποστέλλονται σε δυσπρόσιτες περιοχές γίνεται από το πλησιέστερο ή το κεντρικό κατάστημα της περιοχής σας.

-Παραλαβή από το κατάστημα

(Λόγω των νέων μέτρων της Πολιτικής Προστασίας για τον COVID-19 δεν θα γίνονται παραλαβές από το κατάστημα)


Μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας από το κατάστημα μας Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09:00 έως τις 18:00. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας όταν είναι έτοιμη η παραγγελία σας για να παραλάβετε.

Αν επιθυμείτε να παραλάβετε κάποιο προϊόν από το κατάστημα χωρίς να έχετε κάνει παραγγελία, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για διαθεσιμότητα.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

 Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Στην περίπτωση αυτή θα επιβαρυνθείτε τα έξοδα μεταφοράς των προϊόντων. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς να έχουν αποσφραγιστεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους και χωρίς να έχουν χρησιμοποιηθεί, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο. Για την αποφυγή δική σας ταλαιπωρίας καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κτλ.). Θα πρέπει να μας ενημερώσετε για την επιθυμία σας να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε: 

e-mail: sales@e-ergaleio.gr

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2106100905Ακολουθήστε μας στο Facebook