Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται από το 1997 με την πώληση ηλεκτρικών εργαλείων σε φυσικό κατάστημα. Από 2005 με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα e-ergaleio.gr, ειναι από τις πρώτες εταιρείες στις πωλήσεις μέσω διαδικτύου.

Από τότε έως τώρα δημιουργήσαμε ένα πελατολόγιο με πάνω από 70.000 πελάτες σε όλη την Ελλάδα.

 Μετά από 26 χρόνια στο εμπόριο εργαλείων και 19 χρόνια ηλεκτρονικό εμπόριο, σας παρουσιάζουμε σε συνεργασία με την easy.gr το ΝΕΟ μας ηλεκτρονικό κατάστημα στοχεύοντας σε καλύτερες υπηρεσίες, τιμές και στην καλύτερη διαπροσωπική μας σχέση.

 Σας Ευχαριστούμε! 


Όλοι οι χρήστες που επισκέπτονται και περιηγούνται στις ιστοσελίδες του e-ergaleio.gr αποδέχονται τους παρακάτω όρους χρήσης.


1.Όροι χρήσης
Η εταιρεία e-ergaleio.gr διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει ή να τροποποιεί τους όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών του ηλεκτρονικού καταστήματος, οποτεδήποτε αυτό κρίνεται αναγκαίο και αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες, μέσα από τις ιστοσελίδες του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος.

2.Πνευματική ιδιοκτησία
Όλο το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού καταστήματος e-ergaleio.gr και οτιδήποτε συμπεριλαμβάνεται στις ιστοσελίδες του όπως λογότυπα, εικόνες, φωτογραφίες, γραφικά, κείμενα κ.λ.π. αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας e-ergaleio.gr και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις που ορίζονται από την ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία. Κάθε αντιγραφή, αναπαραγωγή και αναδημοσίευση περιεχομένων του e-ergaleio.gr, με οποιοδήποτε τρόπο και σε οποιοδήποτε μέσο, χωρίς προηγούμενη έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη απαγορεύετε βάση νόμου.

3.Προσωπικά Δεδομένα - Ασφάλεια συναλλαγών.
Κατά την διαδικασία της παραγγελίας σας στο e-ergaleio.gr θα σας ζητηθεί να δηλώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία (όνομα, επίθετο, διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ.). Τα προσωπικά σας δεδομένα, τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για την εκτέλεση των παραγγελιών σας και για να επικοινωνούμε μαζί σας και κανείς άλλος δεν έχει πρόσβαση σε αυτά έκτος από εξουσιοδοτημένους υπαλλήλους του e-ergaleio.gr . Όλα τα προσωπικά σας στοιχεία είναι πλήρως διασφαλισμένα και σε καμία περίπτωση δεν αποκαλύπτονται ή δημοσιεύονται με κανέναν τρόπο και για κανέναν λόγο με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές. Το e-ergaleio.gr δεσμεύεται να προστατεύει όλες τις προσωπικές πληροφορίες που λαμβάνονται από εσάς κατά την διάρκεια των επισκέψεων σας στον παρόντα ιστότοπο και συμμορφώνεται με το σύνολο της εφαρμοστέας εθνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων, που επί του παρόντος ισχύει.
Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο, ο κωδικός εισόδου (e-mail ή username) και ο προσωπικός μυστικός κωδικός ασφαλείας (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία. Σας δίνετε η δυνατότητα να μεταβάλλεται τον προσωπικό μυστικό κωδικό ασφαλείας (password) και τη διεύθυνση ηλεκτρονικής σας αλληλογραφίας (e-mail) όσο συχνά επιθυμείτε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητας και απόκρυψης του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς το ηλεκτρονικό κατάστημα e-ergaleio.gr δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Σας συνιστούμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας σε τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των  ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (π.χ. ημερομηνία γέννησης).

 Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να διαγράψετε τα δεδομένα σας. Θα πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας, να πατήσετε πάνω δεξιά στο όνομα χρήστη, στην συνέχεια θα βρεθείτε στην σελίδα όπου μπορείτε να δείτε τα στοιχεία σας, ιστορικό παραγγελιών κ.α. οπού υπάρχει κάτω δεξιά η επιλογή διαγράψτε τα δεδομένα μου, στην συνέχεια επιβεβαιώνετε την διαγραφή και ολοκληρώνεται το αίτημά σας. Μετά την διαγραφή των δεδομένων σας, δεν έχετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας, διαγράφονται όλα τα στοιχεία σας (e-mail, ονοματεπώνυμο, διευθύνσεις κ.α.) και δεν θα υπάρχει ιστορικό παραγγελιών.


Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, χρησιμοποιούμε το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL-128bit. Το σύστημα έχει πιστοποιηθεί από την εταιρία COMODO CA Limited, η οποία ειδικεύεται σε θέματα ασφαλείας συναλλαγών.
Για τις συναλλαγές σας με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα μεταφέρεστε αυτόματα σε ασφαλές και κρυπτογραφημένο περιβάλλον 128 bit encryption SSL (Secure Socket layer) της τράπεζας Πειραιώς. Με την χρήση του πρωτοκόλλου SSL διασφαλίζεται ότι όλες οι πληροφορίες που μεταφέρονται μεταξύ του χρήστη και του server winbank paycenter είναι κρυπτογραφημένες και δεν μπορούν να υποκλαπούν.4.Περιορισμός ευθύνης
Σκοπός μας η σωστή ενημέρωση του πελάτη για όλα τα προϊόντα με τεχνικά στοιχεία, περιγραφές, εικόνες προϊόντων. Παρόλα αυτά δεν μπορούν να αποκλεισθούν περιπτώσεις λαθών σε τιμές και χαρακτηριστικά προϊόντων κατά την καταχώριση στοιχείων που οφείλονται σε ανθρώπινα λάθη. Το ηλεκτρονικό κατάστημα e-ergaleio.gr ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά αναλαμβάνει να ενημερώνει έγκαιρα τους πελάτες περί της μη διαθεσιμότητας.

5.Σύνδεσμοι
Μέσα στις ιστοσελίδες του e-ergaleio.gr μπορεί να υπάρχουν σύνδεσμοι που παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους είτε για την περεταίρω ενημέρωσή σας για προϊόντα και εταιρείες ή διαφημιστικούς λόγους. Το e-ergaleio.gr δεν έχει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των ιστότοπων, την αποκλειστική ευθύνη έχουν οι ιδιοκτήτες τους και όσοι τους διαχειρίζονται.

6.Τιμές Προϊόντων
Όλες οι τιμές των προϊόντων μας συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. 24%, ενώ το e-ergaleio.gr έχει κάθε δικαίωμα να αναπροσαρμόζει τις τιμές. Για ορισμένες περιοχές της Ελλάδας για τις οποίες ισχύουν μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ και εφόσον η παραγγελία σας γίνει με τιμολόγιο τότε οι τιμές των προϊόντων θα είναι χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες κατά τον μειωμένο ΦΠΑ. Η διαφορά της τιμής λόγω του Φ.Π.Α δεν εμφανίζεται κατά την διαδικασία ή ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

7.Αγορές - Παραγγελίες
Οι τρόποι αγοράς από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι είτε τηλεφωνικά, μας ενημερώνετε για τα προϊόντα που θέλετε να αγοράσετε και τα στοιχεία σας, είτε μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, συμπληρώνοντας τη φόρμα με τα στοιχεία σας. Όταν κάνετε τις αγορές σας ηλεκτρονικά έχετε ως επιλογή για την αποστολή της παραγγελίας σας με εταιρεία ταχυμεταφορών (κούριερ), με μεταφορική εταιρεία για αποστολές εκτός Αττικής και σε περιοχές τις Αττικής οι οποίες είναι εκτός δικτύου εξυπηρέτησης και την δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα μας, σε αυτήν την περίπτωση σας ενημερώνουμε όταν είναι έτοιμη η παραγγελία για να παραλάβετε. Ως τρόπο πληρωμής έχετε 3 επιλογές, με αντικαταβολή (ισχύει μόνο για αποστολές με κούριερ ή παραδόσεις εντός του δικτύου εξυπηρέτησης με μεταφορικά μέσα της εταιρείας μας και παραλαβή από το κατάστημα. Δεν ισχύει για αποστολές με μεταφορική εταιρεία), με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα VISA ή MASTERCARD και με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Προϊόντα μεγάλου όγκου ή βάρους άνω των 6kg που δεν μπορούν να αποσταλούν με κούριερ και αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία η παράδοση έως τα γραφεία της μεταφορικής εταιρείας στην Αθήνα είναι δωρεάν και από την Αθήνα έως τον τόπο προορισμού τα έξοδα επιβαρύνουν τον παραλήπτη (Το κόστος εξαρτάται από τον όγκο και το βάρος των προϊόντων, για το οποίο θα ενημερωθείτε από την μεταφορική εταιρεία). Σε περιοχές εντός Αττικής εντός του δικτύου εξυπηρέτησης (Αθήνα προάστια, Πειραιάς-προάστια και Μεσόγεια) και για τα περισσότερα βαριά προϊόντα η παράδοση γίνεται με μεταφορικά μέσα της εταιρείας μας. Οι παραδόσεις γίνονται επί του πεζοδρομίου.

8.Υπαναχώρηση και Επιστροφές προϊόντων
 Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε σε 14 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς, εφόσον μας ενημερώσετε. Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεστε με το κόστος επιστροφής του προϊόντος. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με τα έγγραφα, την απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο. Μόλις ολοκληρωθεί ο έλεγχος για την κατάσταση του προϊόντος, θα σας ενημερώσουμε αν το προϊόν είναι κατάλληλο προς επιστροφή ή όχι. Σε περίπτωσή που το προϊόν κριθεί ακατάλληλο για επιστροφή θα επιστραφεί πίσω στον αποστολέα με τον ίδιο τρόπο που το παραλάβαμε. Σε διαφορετική περίπτωση θα ξεκινήσει η διαδικασία επιστροφής των χρημάτων. Για αγορές που γίνονται με κάρτα η επιστροφή γίνεται μέσω της κάρτας, για τις υπόλοιπες περιπτώσεις με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας έχετε υποδείξει. Δεν επιστρέφονται έξοδα αποστολής ή άλλα έξοδα. Η επιστροφή των χρημάτων θα ολοκληρωθεί εντός τριάντα ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

9.Εγγυήσεις
Οι εγγυήσεις των προϊόντων είναι αυτές των επισήμων αντιπροσωπειών της Ελλάδος και το service αυτών εκτελείτε στα κεντρικά service των εταιρειών ή στα εξουσιοδοτημένα service σε όλη την Ελλάδα. Το χρονικό διάστημα για το οποίο ισχύει η εγγύηση από την ημερομηνία αγοράς αναφέρεται στα στοιχεία του προϊόντος . Απαραίτητες προϋποθέσεις για την έγκριση της αίτησης εγγυήσεως είναι η απόδειξη - ημερομηνία αγοράς, σωστή χρήση του προϊόντος, η τήρηση των οδηγιών χρήσης, η συντήρηση και καθαρισμός του προϊόντος. Η εγγύηση ενός προϊόντος καλύπτει το κόστος των ανταλλακτικών (όσων αναφέρονται στης οδηγίες χρήσης του προϊόντος) και των εργατικών και σε καμία περίπτωση τα έξοδα αποστολής.


e-ergaleio.gr
ΑΝ. & ΑΘ. ΚΑΤΣΑΝΙΔΗΣ Ο.Ε.
ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 32 & ΦΛΕΜΙΝΓΚ
ΚΟΡΩΠΙ ΑΤΤΙΚΗΣ
Α.Φ.Μ. 099920966
ΔΟΥ ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΑΡ.ΓΕΜΗ 00046820918000

τηλ.2111846836, 2106100905
e-mail: info@e-ergaleio.gr

Ακολουθήστε μας στο Facebook